Photography

Peace be upon you, Earthling!

With the advent of phones equipped with ever-more advanced cameras, photography turned into a hobby for many people. And I am no exception. When I go out, by the river side, where I live, I sometimes capture what catches my tired eyes. It can be clouds, shapes, the overall lighting or something else. I began posting the photographs I make on my Instagram profile since 2019. Some photographs are from trips I took abroad or in Romania.

Last week, I decided to publish the photographs I made on my site as well. To this end, I re-edited the original photographs. Therefore, some are not exactly the same as the ones on my Instagram profile.

I hope you will like the photographs. Click on the image below to get to them.

Photographs gallery

May the light shine upon you!

A doua venire

Am realizat un text ca exercițiu experimental... imaginativ și conceptual. Nu este menit să ofenseze pe nimeni, și nici nu am ca scop să fac atingere la creștinism. Lectură plăcută să aveți.

În ceața învolburată a cosmosului, unde granițele timpului și spațiului se împletesc, s-a apropiat un moment de socoteală divină. Dumnezeu, cunoscut de mulți drept Yahweh, Iisus, Dumnezeul atotputernic, a decis să realizeze a doua Sa venire. De data aceasta, El nu avea să coboare ca figura miraculoasă a lui Iisus Hristos pe care omenirea a cunoscut-o cândva, ci într-o formă care purta semnele suferinței și a imperfecțiunii într-un mod aparte...

Într-un mic apartament dintr-o suburbie oarecare, în SUA, un copil s-a născut... Maria și Joseph, umili muncitori într-o fabrică, au fost binecuvântați cu un fiu pe care l-au numit Iisus. Neavând bani pentru a naște la spital, Maria l-a născut acasă. De la bun început, a fost clar că Iisus era diferit. A venit pe lume cu un picior malformat, un trup foarte firav și cu coloana vertebrală afectată. Datorită corpului său fragil, se mișca cu o mare greutate. Cu toate acestea, ochii lui scânteiau cu o lumină dintr-o altă lume, iar prezența lui emana o seninătate inefabilă.

Pe măsură ce Iisus a crescut, mulți oameni au pus la îndoială înțelepciunea lui Dumnezeu în a dărui astfel de dizabilități unui copil. Alții sugerau că sunt consecințele consumului de droguri și alcool de către mama lui, Maria. Dar cei care au petrecut timp cu Iisus nu au putut nega pacea profundă și înțelepciunea pe care le-a împărtășit-o. Cuvintele lui, deși simple, au purtat greutatea cerului, iar atingerea lui, deși slabă, a adus o mângâiere puternică nevoiașilor...

Când Iisus a ajuns la vârsta de 23 de ani, o revelație a venit asupra lui ca o furtună existențială. Într-un vis, a văzut chipul lui Dumnezeu. În acea față, El s-a recunoscut pe sine. Realizarea l-a lovit cu forța unui tsunami: el a fost a doua venire a divinului, trimis să învețe omenirea adevăratul sens al compasiunii, smereniei și puterii. El era fiul Lui. Dumnezeu întrupat în carne și oase.

Iisus nu a făcut miracole mărețe pentru a-și anunța divinitatea. În schimb, a călătorit din suburbia în care locuia în orașe și metropole, în al lui scaun cu rotile. Anunța prezența lui în diferite locații pe rețele sociale. Clipuri cu el au devenit virale, lumea afla și vorbea despre el tot mai mult. El le-a vorbit celor proscriși, dependenților de droguri, prostituatelor și bolnavilor, împărtășindu-le mesajul său de iubire și acceptare. El i-a învățat că adevărata divinitate nu constă în perfecțiune, ci în claritatea inimii și în puterea spiritului.

Într-o lume obsedată de perfecțiune, de fizic și putere, învățăturile lui Iisus au fost revoluționare. El a predicat că fiecare persoană, indiferent de starea sa fizică sau mentală, era un vas al divinului. El a subliniat că suferința nu este o pedeapsă, ci o cale către înțelepciune și empatie. Predicile sale aveau loc în cele mai improbabile locuri: suburbii, adăposturi pentru cerșetori, aziluri, penitenciare, bordeluri și mahalale. Stătea alături de cei care fuseseră respinși de societate într-o formă sau alta. Refuza să predice în biserici, spunând că sunt făcute de lupi pentru lupi.

Iisus a îndemnat lumea să îmbrățișeze tehnologiile acelor vremuri, inteligența artificială, cercetarea genetică și explorarea spațială, spunând că este de datoria omului de a desluși tainele creației prin intelect, prin știință. Sufletul și esența omului este neatinsă chiar dacă trupul este augmentat cu componente tehnologice. El vorbea adesea foarte critic despre cum capitalismul a sedus creștinismul, cum l-a transformat într-o religie predominant materialistă, coruptă, cu practici ce nu au legătură cu Dumnezeu.

Unul dintre cei mai devotați adepți ai săi a fost o tânără pe nume Miriam, care se născuse oarbă. Nu văzuse niciodată răsăritul sau chipurile celor dragi, dar vedea lumea mai clar și mai profund decât majoritatea oamenilor. Sub îndrumarea lui Iisus, Miriam a devenit o voce puternică pentru cei marginalizați, învățându-i pe alții că adevărata vedere vine din interior.

Influența crescândă a lui Iisus nu a trecut neobservată. Autoritățile religioase, care și-au construit puterea utilizând frica și mijloace de manipulare a maselor, l-au văzut ca pe o amenințare. Ei nu au putut înțelege un mesia care purta semnele imperfecțiunii, un mesia care îmbrățișează tehnologia și știința, unul care se asociază cu pariah societății. În ochii lor, divinitatea era sinonimă cu putere, măreție și perfecțiune, nicidecum cu fragilitate și handicap.

Ei au căutat să submineze mesajul lui Iisus, răspândind zvonuri și instigând frică, utilizând deep-fake-uri generate cu inteligență artificială. În ciuda eforturilor de a-l discredita, numărul oamenilor care-l urmau pe Iisus a crescut progresiv, pentru că mesajul lui a rezonat profund în rândul celor care fuseseră mult timp în suferință, marginalizați sau antagonizați.

Într-o întorsătură crudă a sorții, Iisus a fost arestat și adus în fața unui tribunal. Învățăturile sale, care amenințau ordinea stabilită în creștinism, erau considerate eretice. Procesul a fost un simulacru banal. Verdictul a fost rapid dat: crucificare. Decizia de a-l crucifica era atipică vremurilor, dar s-a procedat așa ca bătaie de joc. Liderii vremurilor, au decis să fie transmis în direct evenimentul pe toate rețelele de streaming și canale TV majore.

De îndată ce sentința a fost pronunțată, Iisus a fost brusc prins de gardieni. Scaunul lui cu rotile a fost dat brutal deoparte. Fără acesta, Iisus a rămas la mila agresorilor.

Drumul către The Stonewall Inn (New York City), cunoscut sub numele de Via Dolorosa, a început în inima orașului, și ducea pe alei și străzi înguste și aglomerate. Călătoria ar fi fost dificilă pentru orice prizonier condamnat, dar pentru Iisus, a fost o cale cu suferințe inimaginabile. Fără scaunul cu rotile, a fost forțat să se bazeze pe piciorul său slab și malformat, fiecare pas fiind o luptă împotriva durerii.

La început de Via Dolorosa, Iisus a fost pus să care în spinare o cruce din lemn masiv. Lemnul tăiat aspru i-a săpat în carne, agravând rănile crude de pe spate pricinuite de loviturile gardienilor. Povara era imensă, mult prea grea pentru trupul său firav, dar gardienii îl forțau fără milă, fără compasiune. L-au târât pe străzi și l-au lovit cu bestialitate. Pietrele ascuțite aruncate de oameni îi tăiau mâinile și genunchii. Rămâneau dâre de sânge în urma lui.

Fiecare pas era un chin imens... carnea pe trupul lui Iisus tremura din cauza eforturilor. Mulțimea era un amestec constituită din adepți de-ai lui și oameni care voiau doar să asiste la spectacol, cu fascinație morbidă. Unii îl batjocoreau și îl scuipau, în timp ce alții plângeau în tăcere, neputincioși să intervină. Întreaga călătorie a fost transformată într-un spectacol de violență și cruzime transmis în direct pentru miliarde de oameni, direct pe ecranele dispozitivelor lor.

Ajuns la The Stonewall Inn (New York City), Iisus a fost dezbrăcat de haine. Trupul său fragil și malformat era învinețit și însângerat, și acum era în văzul tuturor. Gardienii l-au așezat pe crucea ridicată, întinzându-i cu agresivitate brațele și picioarele. Iisus a atârnat între alți doi inculpați: un criminal în serie și un terorist cibernetic. Mulțimea s-a adunat dedesubt, unii continuând să-și bată joc de el, alții rugându-se și plângând. În ciuda durerii chinuitoare, Iisus i-a privit cu o plinătate de compasiune și iertare.

În timp ce atârna pe cruce, cu trupul lui firav, zdruncinat de durere, Iisus privea peste mulțime. Printre chipuri a văzut frică, ură și confuzie, dar și o licărire de speranță și iubire.

Cu ultima sa suflare, Iisus a rostit cuvinte care aveau să răsune în veșnicie: „Iartă-i, căci nu știu ce fac”. Moartea lui a fost un moment de transcendență profundă, o îmbinare a suferinței umane și a iertării divine.

Când Iisus a murit pe cruce, o tăcere profundă a cuprins întregul Stonewall Inn (New York City). Mulțimea s-a împrăștiat, lăsând doar câțiva adepți fideli care să-i îngrijească trupul. L-au coborât cu blândețe de pe cruce, cu mâinile tremurând de întristare și evlavie. Trupul zdrobit al lui Iisus a fost depus într-un mormânt.

Trei zile mai târziu, mormântul a fost găsit gol de Miriam. Iisus a înviat, nu într-un corp glorificat, perfect, ci în aceeași formă în care trăise și murise – fragil, imperfect și totuși scăldat de lumină divină. Învierea Sa a fost o mărturie a puterii eterne a duhului asupra cărnii, a iubirii asupra urii.

Iisus a continuat să se mai arate urmașilor săi, împărtășind învățături și binecuvântări finale pentru câteva zile. El a subliniat că dizabilitățile sale fizice nu au fost o piedică, ci un simbol puternic al solidarității lui Dumnezeu cu cei zdrobiți și suferinzi. El i-a îndemnat să vadă divinul în fiecare chip, să-și îmbrățișeze propriile imperfecțiuni și să găsească putere în vulnerabilitate.

Mesajul lui Iisus a transformat lumea. Adepții săi și-au răspândit învățăturile peste tot, întemeind comunități care i-au îmbrățișat pe cei marginalizați și au celebrat frumusețea imperfecțiunii umane. Viața și învierea lui au devenit un far de speranță pentru toți cei care s-au simțit nedemni sau de neiubit. Un singur miracol a realizat pe parcursul vieții lui: a reînvigorat cu adevărat creștinismul într-o cultură și societate profund secularizată, cum nimeni nu a reușit vreodată.

Cu timpul, povestea celei de-a doua veniri a lui Dumnezeu, sub forma unui Iisus cu handicap, a devenit o narațiune puternică despre răscumpărare și umanitate. A contestat însăși fundamentele normelor societății, îndemnând la o reevaluare a ceea ce înseamnă a fi creștin și a relației omului cu divinul. Și în inimile celor care au crezut, a aprins o flacără vie de compasiune, amintindu-le că divinul nu rezidă în perfecțiune, ci în capacitatea nemărginită de a iubi și de a fi iubit. Povestea aceasta este o mărturie a adevăratei naturi a divinității – o natură care transcende perfecțiunea, îmbrățișând întreaga umanitate în iubirea sa vastă și necondiționată.

Noul Creștinism aduce Bibliei o parte nouă numită Testamentul Imperfect. Aceasta este constituită din șapte cărți canonizate după 15 ani de la decesul lui Iisus. Acestea au fost certificate digital de către mama lui Iisus, Miriam și alți apostoli ai lui. Noile cărți sunt: Evanghelia Mariei, Evanghelia lui Miriam Clarvăzătoarea, E-mail-urile către Califatul Germaniei Mari, E-mail-uri către Templul Zionist al Israelului din Gaza, Perfecțiunea imperfecțiunii, Techno Deus și Omega.

Blender courses

Hällo, h00manz!

Since I began development of software apps, I no longer have created much 3D graphics or images. However, I still have a tacit interest in the field.

Recently, I came across a set of Skillshare courses to learn Blender by Gesa Pickbrenner. She offers at the moment several classes, for beginner and advanced Blender users. She mainly focuses on using Blender to create 3D printable designs like jewelry and sculpture, but she also offers general introductions into Blender functionality. The courses are very well made and I thought to share here with you guys these quality Blender training courses. If you are interested to learn how to use Blender or improve your skills with it, I am sure her courses wont disappoint you.

I have met Gesa, digitally, and she is a wonderful person and very sociable, skilled and knowledgeable. She also offers 1-on-1 Blender training sessions, where you can learn at your own pace, through custom tailored training, adapted specifically to your needs.

You can find Gesa on Instagram and YouTube as well.

May God fill your heart, dear reader.

My experience with Microsoft Store

Hello, again!

As a hobbyist software developer, I want my applications to be easy to find on the web and easy to download by potential users. When I began developing my first application, KeyPress OSD, I was struck by what hurdles one can face. One of the biggest deterrents would probably be, in my case, malware and virus warnings.

Since Windows 8, Microsoft integrated its own antivirus application in the operating system and made it aggressive. It proactively tries to detect potentially harmful applications. In the past, users were allowed to easily download any application they found on the internet and just run or install it. Now, because of the security measures employed by Microsoft in Windows, it has become very hard to execute any random application you may download. Windows discourages users to run the downloaded app or can even prevent inexperienced users to run it at all.

Now, as a new software developer, I was very unhappy with the aforementioned situation. My applications were labeled and still are, as malware. It feels to me like small developers are shunned or outcasted by Microsoft in the name of security. How to solve this issue? As far as I know, there are two options: sign the binary files using purchased VeriSign or DigiCert certificates, or publish the applications on the Microsoft Store, introduced in Windows 8.

Because I am in a collaboration with Tablet Pro, I had the option to publish my applications on Microsoft Store. Thank you for this, Justice!

My experience with the Microsoft Windows Store is overall positive. It is pretty good, but this post would not be written if everything was positive ;). Humans like to point out the negatives, right?

Microsoft provides users, such as me, with a dashboard where one can manage the submitted applications and their store-front properties. When an application is submitted to be published on Windows Store, it undergoes several stages to be certified and published. Primarily, there are two stages: an automated one and a human-centric one (a person from Microsoft tests the app).

The automated certification process does not return detailed error logs.

I once submitted a package with a malformed DLL, but I was not aware of this. The error I received on the Windows Store dashboard was just: «bad EXE format», but it did not point on what file this error occurred. I e-mailed Microsoft Support numerous times, weeks have passed by, and no one was able to tell me exactly why my package was rejected. It amazed me they were unable to give me an answer. They kept on bouncing the responsibility between different teams.

One day I decided to remove from the .appx package one DLL at a time, and resubmit it to the store, until it no longer fails. I discovered that msvcr100.dll was malformed. I do not know how it got to be malformed. This happened in the context of a major new version of my app. I was packaging it with a new DLL that I wrote and compiled myself. I initially believed the culprit was my new DLL. However, it was not. I had to do stupid trial and error to get to successfully publish the new Church Bells Tower version.

Human error reports lack details or are misleading.

Recently, I submitted Quick Picto Viewer to the Windows Store and it got rejected. The dashboard error report said: «App Quality - Misleading Content; Information within the product or metadata does not accurately represent the product. Products need to have unique functionality and value in the Store». I e-mailed Microsoft Support to ask what they mean by that. They told me, and provided me with a screen shot, that the About panel does not say it is published by Tablet Pro. I found their reply utterly silly. My other apps do not explicitly mention Tablet Pro at About.

To be honest, before submitting it, I did not test QPV on my system in the «Windows Store» mode, because I was lazy. However, I decided to do so, and I discovered it was crashing the very moment one tried to open an image. One could argue the app quality is crap, indeed, but why did they not report this? They could have said in the initial report on the dashboard, and I would not have had to e-mail them about it. A simple message would have sufficed: «App crashes on image open». The reply I got from Microsoft Support was a confirmation that they treat their customers as fragile snowflakes. You cannot hurt your customers by telling them the truth, but it is totally fine to mislead them with euphemisms and irrelevant things.

Microsoft Store dashboard has bugs.

If one tries to reorganize resources, such as screen shots, it sometimes loses the images or messes up the image descriptions. Or, if you try to upload a new package, without deleting the older one first, you get unexpected results: the old package is not replaced or, you get no package at all, after Apply. I am using Firefox and maybe they do not care about making it work well on this browser.

On the positive side of things, when I developed an application for Tablet Pro, Microsoft Support was more than great. One of the guys from there, in his spare time, helped us develop a DLL that we needed.

In conclusion, I am happy at least I have a safe way to distribute my applications to potential users. No virus or malware warnings, and as a big plus, app updates are automatically handled by Windows Store. Overall, I cannot complain much. For now.

Best regards, Marius.

How to face discrimination

Marhaban!

The discrimination of disabled people is omnipresent in the society. Even in civilized countries, it still manifests on many levels, e.g., low presence and representation in the media (movies and TV shows), poorly accessible infrastructure and transportations means. In underdeveloped countries, the situation is much more dramatic. Such a person may not even be able to read, because s/he would not get access to any education, out of sheer carelessness. In other contexts, a device with Internet access is not a commodity, but a luxury item. To understand discrimination as a phenomenon and know how to deal with it, you should:

  • Read literature on disabled people, such as, what it means to be an emancipated disabled person. Only through reading about what kind of prejudices are out there against disabled people, you can learn to observe subtle forms of discrimination that most people are not even aware they employ; even some disabled people do not notice them.
  • Know your human rights, and the associated international treaties and laws that apply irrespective of disabilities in any of the signatory countries.
  • Know the local laws and rights. Look for them on the official sites of the government of the country or state you live in.
  • Learn, be curious, be determinate and be assertive. Discrimination prevails because of ignorance, our ignorance as well.
  • Try to engage other people to help you fight against discrimination.

Most likely, if you are a disabled person, no one will bother to tell you what rights you have, e.g., a disability pension or free tickets to public concerts. You might not be informed even when you are entitled to specific services for your condition. You need to know your rights and demand their implementation, according to each social context you find yourself in. Be assertive and not obedient or compliant. For example, do not accept being refused to get a free ticket, if there is a law stating you are entitled to it.

Whenever you can, ask to talk with the superior authority, to get clear and well-documented explanations as to why you are denied what you know for sure the law entitles you to. It often happens that the people selling something or providing a service are not aware of the relevant legislation for their workplace. Name the laws and be precise, speak eloquently. Print or save on your smartphone the relevant sections to have them at hand, in case you have to be even more persuasive.

Voice your concerns and make people aware of how and when you are being discriminated. Denounce every form of social or institutional discrimination you face. Do it on social networks as well. Make yourself heard. Be vocal! Otherwise, we cannot raise awareness on the issues disabled people face. Sympathize with other communities of disabled people, not just with the one you are a part of. We all must act united in our causes.

Try to engage your friends or, at least, your family to support you in your endeavors. When you interact with the local authorities, you might need help or assistance. Entice your representative(s) to refuse any form of discrimination on your behalf, to be persistent and strong on his or her position, to fight for inclusion. If you know a particular law should apply in your case as well, but you are denied, explain it to your family members. They should be your strongest allies against discrimination and in the fight for emancipation.

Friends or acquaintances that discriminate against you should be avoided entirely. If you are discriminated in less obvious ways, explain it to them, make them aware of it. Denounce discrimination, even when it happens in your family.

When you go out in public, if people suddenly insult you or attempt to bully you, answer with ignorance. Do not stop from your ride, move on. Take these things lightly. Refuse the people that want to pray or give you "the good news", and even those who want to give you money. Show people you have a spine.

And be courageus! Go out whenever possible. Let people see disabled people exist out there in the world.

PS. This article was extracted from my e-book on people with disabilities.

Ciao!

Blending modes math formulas

Hello, again!

I recently overhauled the blending modes maths in Quick Picto Viewer. I decided to write an article here on the maths behind the common blending modes, because I was not able to easily find in one place the mathematical formulas. However, I will not be describing how they visually impact the image or their use cases.

Blending modes describe mathematically how the colours of two images are mixed when composited on top of each other. The mathematical formula is applied on each image colour channel: R, G and B, for each overlapping pixel. The formulas provided here work on normalized RGB values. To normalize the values, one has to divide by 255 each R, G and B value, given they are in the range of 0 to 255. Therefore, floating point precision is necessary for the computations.

In the following table, the base layer is B and the image on top is A, and Z is the result of the math formula which has to be applied on each colour channel. The commutative blending modes are marked with * (asterisk). For these, the layers order does not matter.

Fomula Blend mode Category
z = min(A, B) *Darken Darker
z = A * B *Multiply Darker
z = A + B - 1 *Linear burn Darker
z = 1 - ((1 - B) / A) Color burn Darker
z = max(A, B) *Lighten Brighter
z = 1 - ( (1 - B) * (1 - A) ) *Screen Brighter
z = A + B *Linear dodge (linear add) Brighter
z = B / (1 - A) Color dodge Brighter
if (A < 0.5)
 z = 2 * A * B
else
 z = 1 - (2 * (1 - A) * (1 - B) )
Hard light Contrast
if (A < 0.5)
 z = (1 - 2*A) * (B^2) + 2 * B * A
else
 z = 2 * B * (1 - A) + sqrt(B) * (2 * A - 1)
Soft light Contrast
if (B < 0.5)
 z = 2 * A * B
else
 z = 1 - (2 * (1 - A) * (1 - B) )
Overlay Contrast
if (A <= (1 - B))
 z = 0
else
 z = 1
*Hard mix Contrast
z = B + (2 * A) - 1 Linear light Contrast
if (A < 0.5)
 z = 1 - (1 - B) / (2 * A)
else
 z = B / (2 * (1 - A))
Vivid light Contrast
z = (B + A)/2 *Average Contrast
z = A + B - 2 * (A * B) *Exclusion Inversion
z = abs(B - A) *Difference Inversion
z = B / A Divide Cancelation
z = B - A Substract Cancelation
z = gray(A) + B - gray(B) Luminosity Component
z = gray(B) - gray(A) + B + A/5 Ghosting Component contrast

The gray() function takes the non-normalized RGB values and returns a normalized value. It is defined as:

g = (r*0.299 + g*0.587 + b*0.114)/255.0

I used the NTSC colour weights to convert the colour of the pixel to gray, because I get very similar results with other applications. Of course, one can try more accurate conversion algorithms.

The Ghosting blending mode is a personal concoction :-). The end results one can get with it are quite interesting.

Till next time... best regards, Marius.

Good news everyone!

Hello, earthlings !

I feel I need to start again with... I am still alive, if anyone is wondering :-).

The good news is... my web site was transitioned to Astro framework from Django, after 9 years of using it. What this means is that the back-end of the site has changed entirely. It is now much faster and the caching problems of the old site no longer will occur. Updating the web site has also become considerably easier for me. Therefore, expect I will post at least once or twice per year :-). The hosting service has been changed again also, to Cloudflare and Github.

Many, many, countless thanks to Dennis Schubert who made all this possible! <3.

Since I last posted on my blog, I made only one new image, with my own application:

The cosmic eyestrain

Watch the time lapse video

I did not create more images, because I am very much into coding. I am constantly developing Quick Picto Viewer. It has turned into am image editor as well. I also worked on KeyPress OSD. Very recently, I updated it, with many bug fixes.

All the best everyone! I hope to come back here before 2023 ends ;-).

November 2020

Hello, people !

I am still alive, if anyone is wondering, and kicking too. :-).

All our web sites have now a new hosting provider, DigitalOcean. Thank you very much Dennis Schubert for the awesome help you provided me with this.

Since September 2017 I have been busy learning to code in AHK, an easy to learn scripting/coding language. I added a new page on this web site to list all the applications I have developed until now, see Applications page.

Since I last posted on my blog, I made only three new images:

The naivity scene

Hatching beauty

Mindless reel

See ya next time. I hope to come back here before 2025 ;-).

(Almost) summer 2018 updates

Hello!

Since my last post here I made two new images, both on the subject of love and romance. One is a sketch and the other is a painting.

The Scream of Love

Love Prison

KeyPress OSD

KeyPress OSD video presentation (on Youtube)

Since Septmber 2017, I began working on something new. I started to code and develop an application. It is something I never did before.

I was trying to find an application to help me use it easier, but I was not able to find the right app that suited my needs. I also discovered Autohotkey, a scripting language. Its ease of learning allowed me to develop the application I wanted, suited for my needs and beyond. I loved developing it, because I learned a lot of things. I am still actively working on it and making improvements and fixes.

Learn more about KeyPress OSD

To keep the development going, please donate using PayPal. Follow the development on GitHub or see the version history.

Through the development of this project, Drugwash (from the AHK forums) substantially contributed with code and feedback. Many thanks to you!

Other than this. All is good. Got no precise plans for what I want to do next.

Adios, amigos!

New 3D images

Shalom, amigos!

Yesterday I finished a new 3D image with which I am trying to criticise the hypocrisy of some people regularly attending church. I made this image after a friend of mine insisted on me to try a new render engine (thank you!).

Inversions and contradictions

The following images were made in late autumn 2016. The first is mostly a 3D render and the other is painted.

Incognito

My Elpis

Danke schön!

Newer entries

Please subscribe Subscribe to the RSS feed

Current page: 1 of 10.